Ágas-Bogas Vendégház

HÁZIREND

Előre bejelentkezett vendégeket tudunk a vendégházban fogadni. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.

A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adnia szállásadó részére. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!

A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

A vendégház elhagyásakor az átvett TV távkapcsolót vissza kell adni.

Parkolás, zárt udvarban, 6 autó számára lehetséges.

Távozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni! Távozáskor az ablakokat is zárják be! Kérjük, a kulcsokra nagyon vigyázzanak! Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Az épületben dohányozni tilos! Dohányzásra kijelölt hely az udvaron található, táblával jelölve. Hamutál, a kijelölt helyen van, kérjük a csikket ebbe dobják!

Kérjük, a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják! A benti berendezési tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, asztalok, székek, stb.), ne vigyék ki a kertbe.

Megkérjük Vendégeinket, hogy a tisztaságra ügyeljenek! Hetente egyszer a házigazda tiszta ágyneműt húz és lecseréli a használt törölközőket. Vendégházunk zöld szemlélet jegyében, a hulladékot szelektíven gyűjti. Megköszönjük, ha Ön is óvja a természetet és szelektíven helyezi ki a hulladékot.

Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni, stb. a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartása mellett.

A vendégek nyugalmának biztosítása miatt, a vendégházban 22-08 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal.

A gyermekeknek a hinta, mászóka és homokozó használata csak szülői felügyelet mellett ajánlott. A vendégház nem vállal felelősséget az esetleges balesetekért.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni.

A vendégház tulajdonosai állatbarátok, kisebb állatokat is szívesen fogadnak. Kérjük, hogy ügyeljenek, hogy kedvenceik ne tegyenek kárt a használati és berendezési tárgyakban. Az állatok mellett is szíveskedjenek a tisztaságra ügyelni!

Baleset esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!

Tűz esetén azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!

Amennyiben kirándulásaihoz további információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Honlapunkon hasznos linkeket talál programjai megtervezéséhez.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!